Wees slim en schakel zeo.nl in

zeo.nl

 

Zelf hou ik enorm veel van online shoppen. Ik doe niets liever dan thuis achter mijn laptop winkels af gaan waar ik leuke dingen kan kopen. Natuurlijk kom ik regelt nog in de grote steden waar ik dan ook een hoop kleren koop. Het is mij dan ook opgevallen dat net als ik steeds meer mensen online shoppen. Dit heeft volgens mij voornamelijk te maken met het gemak en de prijs. Zoals ik net al zei, kun je alles vanuit je stoel thuis bestellen en het wordt enkele dagen later al bezorgd. Ook de prijzen zijn goedkoper in vergelijking met fysieke winkels. Ik denk dat dit komt omdat zij geen kosten van het pand hebben. Ook hebben zij geen winkelpersoneel nodig. Zo heb ik een neef die zelf een webshop heeft met geen voorraad. Ook hij maakt gebruik van zeo.nl.

Betere vindbaarheid door Zeo  reclame via google

Zijn webshop is best uniek, althans dat is mijn mening. Hij heeft een uitgebreid assortiment maar toch geen voorraad. Dit komt omdat hij alles direct vanuit het buitenland bij de klant laat bezorgen. Op deze wijze heeft hij ook geen opslagkosten en blijven zijn prijzen aantrekkelijk. Wel moet hij natuurlijk mee concurreren om gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Hier schakelt hij nu al een geruime tijd de diensten van zeo.nl in. Dit is een full service online marketingbureau. Wat zij doen is het verbeteren van de SEO van zijn site. Dit zorgt ervoor dat hij een goede positie blijft houden binnen Google. Wanneer klanten dan producten van hem zoeken, vinden zij hem vaak al op de eerste pagina.