Tip: Hovenier Tilburg

vd-ven-hoveniersbedrijf

tuinBent u toevallig opzoek naar een hovenier Tilburg? Als dat zo is dan heb ik een hele goede tip voor u. Een tijdje geleden heb ik besloten om de tuin helemaal anders te laten doen, zodat dit zo min mogelijk onderhoud nodig had. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij de beste hovenier Tilburg. Deze heeft voor een hele goede prijs de hele tuin aangepakt. De hele tuin is anders ingericht en dit is allemaal naar mijn wensen gedaan

De hovenier

 

Mijn buren hadden de vorige lente de tuin helemaal opnieuw laten doen door een hovenier. Binnen een korte tijd was de tuin van de buren weer klaar en deze zag er zo netjes en gezellig uit. Sinds de buren dit hadden gedaan, ben ik gaan overwegen om ook mijn tuin aan te laten pakken. Uiteindelijk heb ik besloten om de tuin te laten doen.

tuin2Toen de hovenier bezig was bij de buren heb ik hem benadert om te vragen wat het ongeveer zou gaan kosten als ik mijn tuin zou laten doen. De Hovenier heeft mij destijds een prijs gegeven over wat het ongeveer zou gaan kosten. Om toch een duidelijker beeld te krijgen heb ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak is de hovenier langs geweest om naar mijn ideeën te luisteren en hierover advies te geven. De offerte die de hovenier destijds heeft opgesteld sprak mij heel erg aan en daarom heb ik de tuin laten doen door dit bedrijf.

Het heeft een week geduurd om de tuin helemaal af te krijgen en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!