Op zoek naar Parkeergarage Den Haag?

logo-uitjeauto

Volgende week ga ik naar Den Haag. Ik word uitgenodigd door een vriend van mij die daar al jarenlang woont. Zelf ben ik meerdere keren naar Den Haag geweest. Wat ik voor een feit weet is dat het altijd druk is. Natuurlijk ga ik met de auto, want ik wil veel gaan reizen in Den Haag. Alleen ik heb nog nooit gereden met de auto in Den Haag. Dus ik ben niet erg bekend met parkeerplaatsen. Ik hoor vaak van mensen dat het onmogelijk is om een parkeerplaats te vinden in Den Haag. Het is ook waar omdat het een toeristische plek is. Ik ben gaan zoeken op google naar Parkeergarage Den Haag.

logo-denhaag

Geen parkeerplaats

Mijn vader vertelde mij toevallig laatst over een gave platform. Je kunt tegenwoordig parkeerplaatsen reserveren en heel gemakkelijk ook. Het ging om een waarbij je kunt aangeven op welke datum en locatie je een parkeerplek wilt reserveren. Ik nam een kijkje op de website en zag dat Parkeergarage Den Haag ook er tussen zat. Dit bracht mij op een idee. Ik belde mijn vriend die in Den Haag woont en vertelde hem over het idee. Ik vroeg hem of hij onze dag kon inplannen zodat ik precies zou weten voor wanneer en hoelaat ik een plek kon reserveren.

Eindresultaat

Uteindelijk heeft hij me de tijd en locatie doorgegeven. Op de website was het heel duidelijk en stapsgewijs kon je het gemakkelijk reserveren. Je betaalt het online en krijgt een mailtje met daarin alle gegevens en informatie. Zeker een aanrader!

logo-tripticket