Op zoek naar een nieuwe ladenkast

Bij ons thuis is het afgelopen jaar veel verbouwd, nu het huis eindelijk helemaal klaar is van het vrouwen, zijn we bezig met het inrichten. We hebben al het een en ander aan meubels bij elkaar gesprokkeld, maar nu zijn we nog op zoek naar een teak houten ladenkast voor in onze hal.

De teak houten ladenkast zal onder onze trap komen te staan, daarom zijn we op zoek naar een kast die schuin afloopt naar boven. Op deze manier voorkomen we dat we ruimte verspillen ook is dit mooier om te zien dan wanneer er maar een klein kastje onder de trap staat.

Het liefst hebben we de kast ongelakt, omdat ik en mijn vrouw wel van een robuuste uitstraling houden. In de teak houten ladenkast mag ook het een en ander aan lege vakjes zitten, zodat we in deze lege vakjes zelf nog wat decoratie kunnen zetten. De prijs maakt voor ons wat minder uit, als de teak ladenkast van goede kwaliteit is zijn we bereid om hier wat meer voor te betalen.

Wij staan open voor tips. Als iemand dan ook een goed  adres weet waar ze ons een mooie teak ladenkast kunnen aanbieden, zouden we hier graag een bezoek aan willen brengen.