Magento webshop werkt heel goed!

11 Het is tegenwoordig vrij gemakkelijk om een website te maken je kan bijvoorbeeld Magento webshop gebruiken. Hier ben ik laats achter gekomen toen een vriend van mij en ik een website wilde maken waar we kleding op wilde verkopen. Mijn vriend wist waar hij de kleding vandaan kon halen en mijn taak was om een website te maken in de vorm van een webshop of webwinkel. Voor dat ik dit kon maken moest ik eerst wat informatie opdoen over hoe een website werkt. Ik leerde hierdoor dat het belangrijk is om bijvoorbeeld een domein te kopen en daar je domeinnaam aan te koppelen. De domeinnaam staat altijd achter www voor de mensen die niet weten wat dit precies is. Via een boek over websites heb ik gekeken hoe je een domein kocht en zodoende kwam ik op de website terecht.

Hoe zag deze website er nou uit

Toen ik dus aan het zoeken was voor een domein naam kwam ik terecht op Magento webshop. Op deze website kun je zelf een website opbouwen, het klinkt misschien raar maar het is heel simpel. Dit sprak mij erg aan en ik besloot dus voor deze dienst te kiezen.

111

Een hele goede keuze

Ik heb de stappen doorlopen die op de website beschreven staan en ze waren allemaal vrij duidelijk. Na een tijd begon onze kleding winkel steeds meer vorm te krijgen. Ik kon alles zelf een kleur geven en dergelijke hier was ik heel blij mee. Nu een halfjaar later hebben we een hele mooie website en we zijn er erg trots op!