Kostprijs verbouwing

Ik heb zojuist mijn huis laten verbouwen door Verbouwaanvraag.nl en ik ben er super tevreden over. Het is erg netjes afgehandeld en was voor een verbouwing ook in een degelijk snelle tijd gegaan. Het is goed en mooi afgewerkt en de kostprijs van de verbouwing viel ook nog eens redelijk mee ook. Dit is echt een aanradertje voor anderen mensen die ook hun huis willen laten verbouwen voor een mooi plaatsje.

Voor dat de verbouwing begint word alles goed met je doorngenomen van de  geschatte tijd die het gaat duren, het materiaal waaruit je het wil hebben en de geschatte kostprijs verbouwing.  Alles word van A tot Z voor je uitgelegd. Dit is erg prettig want dit wekt vertrouwen en zorgt er voor dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

De verbouwing zelf was  over het algemeen relatief snel gebuurt. Alles is met perfectie afgerond en het ziet er allemaal weer super uit. Het is echt vakwerk wat dit bedrijf  levert. Ik ben er super tevreden over en raad Verbouwaanvraag.nl zeker aan bij anderen mensen. Dit is echt een bedrijf dat weet wat ze doen en waar je op kan bouwen.

logo-1-300x65

In mijn familie wil binnen kort ook iemand gaan verbouwen en ik heb ze ook Verbouwaanvraag.nl aangeraden. Ik ben er van zelf verzekerd dat ze ook hier puur vakmanschap zullen leveren. En dat mijn familielid er ook zeer tevreden mee zal zijn.

Ik heb echt een top ervaring met dit bedrijf en als ik iets aan me huis wil hebben aangepast dan zal ik dit ook zeker door verbouwaanvraag.nl laten doen. Hopelijk hebben jullie ook een goede ervaring met hun net zo goed als dit ik er mee hebben gehad.