In een schaamlipcorrectie de oplossing gevonden!

Schaamlipcorrectie

Mijn vriendin en ik hebben een gelukkige relatie maar de afgelopen maanden had mijn vriendin last van een vervelend en beschamend probleem. Zij had tijdens het sporten, vrijen en dergelijke namelijk last van een pijnlijk branderig gevoel aan haar schaamlippen. Natuurlijk vond ook ik het vervelend dat wij niet samen konden sporten en dat wij ook niet konden vrijen. Op een begeven moment maakte mijn vriendin dan ook een afspraak met de huisarts. De huisarts concludeerde dat de schaamlippen van mijn vriendin te ver naar buiten waren komen, en het gevolg hiervan was dus een branderig pijnlijk gevoel. De huisarts raadde het mijn vriendin aan om gebruik te maken van een schaamlipcorrectie. Bij een schaamlipcorrectie wordt alle overtollige huid rondom de schaamlippen verwijderen waar de buitenste schaamlippen niet meer gaan uitsteken. De huisarts verwees haar door naar kliniek Veldhoven simpelweg omdat zij de beste chirurgen in diensten hebben!

Schaamlipcorrectie

Een geslaagde ingreep!

Het proces van de labiacorrectie verliep in principe zeer soepel! Mijn vriendin volgde het advies van de huisarts op en zodoende nam zij contact op met kliniek Veldhoven. Tijdens contact kwamen de chirurgen zeer vertrouwelijk over naar mijn vriendin toe. Vandaar dat zij het besluit nam om kliniek Veldhoven in te huren voor het corrigeren van haar schaamlippen. Het is dan ook de juiste keuze gebleken want een aantal dagen later was het zover, het was tijd voor de ingreep. Dankzij de vakkundige chirurgen is de ingreep succesvol afgerond en mijn vriendin haar pijnlijke probleem is verholpen!

kliniek Veldhoven