Tweedehands leasen, zal niet anders meer willen.

Komt u aan het einde van de maand ook vaak een stuk salaris tekort? Ik maak dit regelmatig mee, kan er helaas niets aan veranderen. Heb eenmaal altijd ruim geleefd, en zal niet anders willen. Met gevolg dat ik vaak aan het einde van de maand elk dubbeltje moet omdraaien om toch iets eetbaars op tafel te krijgen. Gelukkig heb ik goede vrienden waar ik vaak een vorkje mee mag prikken. Ja ik weet het dat ik toch een keer anders moet gaan leven, stress is ook niet alles. Morgen ben ik dan ook van plan om te gaan sparen, geen ondingen meer kopen, maar echt spullen die ik ook nodig heb. Ben benieuwd hoeveel ik aan het einde van de maand ga overhouden. Maar aan mijn goede voornemens kwam al snel een einde. Vanmiddag moest ik snel even naar de stad om een boodschap te halen. Was nog niet eens halverwege of mijn auto begint te pruttelen. Ja daar stond ik dan, midden op de weg, en niemand die je ook maar even zal helpen. Gelukkig had ik mijn mobiel bij me en heb de garage gebeld, gelukkig zit die om de hoek. Ze hebben mijn auto gesleept en nagekeken. En ja hoor, de reparatie zal duurder zijn dan de auto waard is, heb dus afscheid moeten nemen van mijn oude auto. Geld voor een andere heb ik niet. Gelukkig heb ik ooit van Tweedehands leasen gehoord. Finalease

Top bedrijf!

Dankzij Tweedehands leasen kan ik wel weer een andere auto uitzoeken. Ze hebben werkelijk een enorm aanbod. En doordat ik ga leasen hoef ik niet meteen een groot bedrag op tafel te leggen. Ik betaal nu elke maand een vast bedrag. Echt een super oplossing! btn_nieuwsbrief2 - kopie - kopie