Speeltoestellen buiten zijn belangrijk voor kinderen

Speeltoestellen buiten

Je zult het waarschijnlijk zelf niet weten, maar de kans is groot dat je weleens producten gezien hebt van AVO Speeltoestellen buiten. Zij leveren namelijk zeer veel producten omtrent speeltoestellen. Om enkele categorie├źn op te noemen: draaimolens, glijbanen, schommels, looptonnen, wippen en sporttoestellen.

Speeltoestellen buitenIk kan mij nog goed herinneren dat je er hier heel veel van had staan bij mij in de buurt. Ik speelde dan ook bijna elke dag buiten. Natuurlijk wanneer het hard begon te regenen, gingen wij naar binnen om bordspelletjes te doen. Maar met mooi weer gingen wij altijd voetballen of soldaatje spelen. Dit was dan bij ons in de speeltuinen. Omdat deze ook omringt werden door struiken en bomen deden we ook veel klimmen. Gelukkig ging dit altijd goed en hoefde niemand eerder naar huis omdat die gevallen was. Dit was een mooie tijd, en ik moest hier weer aan denken toen ik de naam AVO Speeltoestellen zag staan op een voetbaldoel. Dit bedrijf leverde zo’n beetje alles producten bij mij in de omgeving.

Ook bij mij op de sportvereniging

AVO Speeltoestellen

Omdat wij sinds kort van die kleine goals hebben en dit dus geregeld op de sportvereniging doen schoot het mij dus te binnen. Zij hadden hier dus recentelijk nieuwe speeltoestellen buiten geplaatst. Omdat we na het veldvoetbal vaak ook nog een potje 3-tegen-3 spelen, vermaken wij ons hier goed.

zitbankZij leveren overigens nog aan veel meer instanties, zoals: scholen, horeca, campings, speelplaatsen, recreatieparken en buurtschappen. Wellicht dat jij hiervan ergens in het bestuur zit en hier naar op zoek bent. Ik garandeer jou dat zij topkwalitiet leveren, zie zelf maar op avospeeltoestellen.eu.