Ik verzorg mijn huid met Arganolie

Arganolie

ArganolieTegenwoordig is uiterlijke verzorging hartstikke belangrijk. Ikzelf kom veel in aanraking met klanten en elke dag moet ik er dan ook verzorgd uitzien. Ik moet namelijk een boegbeeld zijn voor mijn werkgevers onderneming. Simpelweg omdat ik dicht bij de klanten sta. Maar helaas heb ik een lange tijd een droge huid gehad. Niet zag dit er alleen onverzorgd uit naar de klanten toe, maar ook irriteerde het en deed het zeer. Maar hoe kon ik dit vervelende probleem oplossen? Het antwoordt op deze vraag zocht ik via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden.

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van The bodyshop. Via deze website had ik de mogelijkheid om Arganolie te bestellen. Arganolie is namelijk een olie die zeer goed is voor uw haar en huid. Vandaar dat ik dan ook de keuze maakte om deze olie te bestellen!

The bodyshop

Meer over

Deze olie is een plantaardige olie afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko. Het bevat olie uit de vruchten van de Arganboom en is rijk aan belangrijke vetzuren, zoals linolzuur en vitamine E. Al eeuwenlang wordt arganolie gebruikt door Berbervrouwen. De Berbervrouwen gebruiken de olie van oudsher om hun huid en haar te voeden en te beschermen tegen de droge Sahara wind en de felle zon.

Het werkt!

Na de aanschaf van deze olie kan ik u dan ook vertellen dat het een geweldig product is. Binnen enkele dagen was mijn huid niet meer droog en dat heb ik allemaal te danken aan deze geweldige olie!Kwaliteit