Ik laat mooie banners drukken

Ik heb sinds kort een klein winkeltje in het centrum van Arnhem, erg klein want veel mensen hebben niet eens in de gaten dat mijn winkel er zit. Zo had ik laatst iemand die mijn reclame wel in de krant had gezien, maar mijn winkel niet kon vinden, ze had mijn telefoonnummer opgeschreven en belde me, ze stond nota bene recht voor mijn winkel! Toen kwam ik op het idee om banners drukken, grote stoep banners wel te verstaan zodat de mensen er wel omheen moeten lopen, en dus ook eerder in de gaten hebben dat mijn winkel daar zit. En inderdaad, sinds ik die de opdracht heb gegeven om banners drukken, wordt mijn winkel vaker bezocht dan voorheen. Bijna iedereen die voor het eerst mijn winkel binnen loopt vraagt dan of ik net open ben want ze hadden mijn winkel nog niet eerder gezien. sinds ik op deze manier reclame heb gemaakt lopen mijn zaken geweldig, en worden mijn broodjes roti, die ik verkoop, goed verkocht.  reclame-stoepborden-bedrukken

Had ik veel eerder moeten doen, banners plaatsen

Jammer dat ik er niet eerder op ben gekomen om op deze manier reclame te maken voor mijn winkeltje. Hierdoor ben ik misschien heel wat inkomen misgelopen. maar gelukkig door de banners en de mond op mond reclame heb ik tegenwoordig niks meer te klagen, de mensen weten me nu te vinden, en de broodjes nemen gretig aftrek. Zit er zelfs over na te denken om iemand aan te nemen om me te helpen met de verkoop. canvas-bedrukken