Ik heb een E-Smoker gekocht.

Normaal gesproken schrijf ik hier geen bericht over maar wilde jullie toch even laten weten hoe enthousiast ik ben! Ik ben namelijk gestopt met roken en weet je hoe? Door een E-Smoker aan te schaffen is het mij gelukt om definitief te stoppen met roken. Ik ben nog nooit zo enthousiast  geweest over het feit dat een “gewone damper” mij heeft geholpen om na een aantal jaren flink te hebben gerookt nu te laten stoppen. Ikzelf kan namelijk best veel roken en vooral als ik vrij ben breidt ik het hoeveelheid sigaretten met gemak uit. Het is zelfs zo erg geweest dat ik meer als 1 pakje sigaretje per dag oprookte!

Mijn smoker besteld via het internet!ego-batterijen1 

Dankzij de E-Smoker die ik besteld heb op het internet heb ik makkelijk kunnen stoppen met roken. Dit had ik uiteraard veel eerder moeten doen aangezien ik toch al aardig wat geld heb gespaard sinds ik gestopt ben met roken. Door te kijken op de website van ea-sigaret.nl is mij wel een ding duidelijk geworden, bij hun is het een stuk goedkoper dan elders. Ik raad dan ook echt iedereen aan om eens een kijkje te nemen op hun website. Dan zal je zelf kunnen zien dat het bij hun goedkoper is en in mijn ogen ook een stuk beter!