Holistisch Centrum Brabant heeft mij snel verder geholpen

hypnose

Toen ik een tijd geleden was verhuisd naar het Zuiden, had ik een nieuwe therapeut nodig. Zodoende ben ik bij Holistisch Centrum Brabant terecht gekomen en daar vertel ik jullie graag meer over! Ik was erg gehecht aan mijn therapeut, maar ik moest verhuizen en het reizen voor een therapie sessie elke week zag ik niet zitten. Het zou mij bijna drie uur op een dag kosten en dat was het mij nou ook weer niet waard. Mijn therapeute heeft mij Holistisch Centrum Brabant aangeraden en daarmee nam ik toen contact op. Ik werd direct erg prettig geholpen en kon langskomen voor een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kon ik kiezen uit meerdere therapeuten en dat was erg prettig. Ik wilde namelijk weer werken met een vrouw, dat is toch prettiger voor de herkenning op de een of andere manier.

 

hypnose

Echt een aanrader

Al snel voelde ik mij op mijn gemak en heb ik meerdere sessies gehad. We hebben op een gegeven moment ook een hypnose sessie gedaan en daar voelde ik mij ook erg prettig bij. Het voelt ergens een beetje alsof je in een andere belevingswereld terecht komt en dat is best wel interessant. Als jullie in het Zuiden ook nog op zoek zijn naar een therapeut of een coach of een hypno sessie, dan raad ik Holistisch Centrum Brabant aan! Het is voor mij echt wel duidelijk dat dit een van de betere organisaties is en daar ben ik Holistisch Centrum Brabant dan ook best wel dankbaar voor.

 

hypnose