Gestopt met roken dankzij de juiste E-liquid

E-liquid

Sinds dat ik de juiste E-liquid heb gevonden, kan ik met trots vertellen dat ik ben gestopt met roken! Nou ja, de slechte manier van roken ben ik mee gestopt. Ik gebruik nu al een tijdje de smoker en hier geniet ik optimaal van. Op dit moment wil ik wisselen met smaakjes en zodoende ben ik op het internet aan het zoeken. Enige nadeel is dat ik niet weet welke smaak nu eenmaal lekker is. Mijn vriendin gaf het advies om er gewoon een paar te bestellen, dan zit er vast wel eentje tussen die lekker is.

E-liquid

Online gezocht en snel gevonden

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van ea-sigaret.nl. Hier vond ik meerdere soorten E-liquid. Van de smaak mango tot aan de normale sigaretten smaak is hier te verkrijgen. Bovendien zag ik dat de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijker zijn dan wat ik elders heb gezien.

E-liquid

Eerste bestelling bij dit bedrijf geplaatst

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. Een proefpakket met meerdere vloeistoffen waarbij er vast en zeker een tussenzit die mij wel smaakt. De bestelling werd onwijs snel bezorgd en hierdoor kon ik het een voor een testen. Ik moet je bekennen dat ik alle zes de smaakjes erg lekker vind!