Gelukkig dat Computer reparatie Bergen op Zoom bestaat.

Ik vind het altijd heel gezellig als mijn kleinkinderen bij ons op visite komen. Zo ook afgelopen weekend was het weer een gezellige bedoeling bij ons thuis. We hebben dan altijd wat lekkers bij de koffie, en voor tussen de middag meestal een lekkere soep en broodjes in huis. Afgelopen weekend was het lekker weer dus zaten we allemaal gezellig in de tuin. De kinderen liepen in en uit het huis, verder hebben we niet zo op ze gelet, per slot zijn ze al wat ouder, dus ze weten ondertussen wel wat wel en niet mag. Al met al was het een gezellige middag totdat de visite weg was en ik achter mijn laptop ging zitten. Tot mijn grote schrik zag ik dat er een grote barst in mijn scherm zat. Gelukkig heeft Computer reparatie Bergen op Zoom dit snel kunnen maken, maar mijn vraag bleef, hoe kon dit gebeuren. Al snel werd het me duidelijk dat een van de kleinkinderen mijn laptop per ongeluk op de grond had gestoten. Maar in plaats van dit aan mij te vertellen heeft deze de laptop stiekem weer terug gezet, in de hoop dat het niet op zal vallen. Omdat ik aan de kinderen had gevraagd of zij iets hadden gezien of gehoord kwam eindelijk de aap uit de mouw. Laptop_Reparatie_Bergen_op_Zoom - kopie

Snelle reparatie.

Dankzij Computer reparatie Bergen op Zoom ziet mijn laptop er weer helemaal als nieuw uit. Binnen een uur hadden ze het scherm vervangen voor een nieuw scherm. Tegenwoordig als we weer visite krijgen van onze kleinkinderen zet ik mijn laptop wel in de kast. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. ictwaarborglogo - kopie