Fijne hulp bij een Ontruiming woning

2-300x225Een paar weken geleden zijn wij in de familie een dierbaar persoon verloren, namelijk mijn oma. Ze was al aardig op leeftijd en woonde nog wel zelfstandig alleen dit ging steeds moeizamer waardoor ze veel hulp nodig had. Natuurlijk vonden wij dat niet erg om te doen want we wilde haar graag helpen met alles en dat werd ook erg gewaardeerd. De laatste weken ging het steeds slechter en waren we aan het zoeken voor een woning in een verzorgingsinstelling, helaas is ze in die periode heen gegaan. Wij kregen toen veel taken over ons heen zoals een ontruiming woning, financiële zaken en dergelijke. Bij de ontruiming hebben wij de hulp ingeschakeld van een ervaren bedrijf genaamd seniorenhulp.

Rustig verlopen

Tijdens de ontruiming van de woning hebben we alles goed kunnen regelen met het bedrijf dat ons hielp, we hebben van te voren afspraken gemaakt wat er wel en niet weg kon en waar het allemaal heen moest. Het bedrijf was heel behulpzaam en begripvol waardoor we ons erg op het gemak voelde en absoluut niet gehaast.Het verliep allemaal rustig en binnen de kortste keren was alles geregeld.

Verder gaan

Sinds alles is geregeld voelen we ons allemaal veel rustiger en minder gehaast waardoor we allemaal weer rustig kunnen verder gaan met het dagelijkse leven. Het is even wennen zonder Oma maar het is beter zo en daar houden we ons aan vast. We denken nog elke dag aan haar en dat gaat ook nooit meer weg. We zijn het seniorenhulp bedrijf erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan hebben dat zullen we niet meer vergeten!Team-Frans