Ervaringen met onze nieuwe boxspring

Een jaar geleden hebben wij een nieuwe boxspring gekocht, en wij zijn hier nog steeds uiterst tevreden mee. We voelen ons ‘s nachts echt twee engeltjes op een grote zachte wolk. Het bed is lekker hoog en gemakkelijk bij het instappen. Het enige wat je hoeft te doen is voor de boxspring gaan staan en jezelf achterover te laten vallen. Als je eenmaal op het bed ploft, lig je al in een erg comfortabele slaappositie. Natuurlijk kun je nog het een en ander draaien of het bed verstellen voor een ultieme slaapsensatie.

Voor onze huidige boxspring, hadden wij een normaal bed. Hier kwam verandering in, toen wij voor het eerst kennis maakte met de boxspring. We gingen met de familie een weekend weg en sliepen daar in een leuk hotel. In dat hotel hadden ze in elke slaapkamer een boxspring staan en na hier een nacht in te hebben geslapen, waren wij helemaal verkocht. Niet alleen wij maar ook de rest van de familie was er over te spreken. De comfort van de hotelbedden was de dag er na dan ook het gespreksonderwerp bij  het ontbijt.

Na dit weekend zijn mijn vrouw en ik direct gaan kijken naar eenzelfde soort bed als in dit hotel, en ja hoor na een tijdje te hebben gezocht was het raak. We kwamen een website tegen waar je geheel zelf je eigen hotel boxspring samen kon stellen. We konden het bed geheel naar onze eigen slaapvoorkeur samenstellen. Ook konden we de keuze maken of we er een hoofd- of voetenbord bij wilde hebben.

We zijn nog steeds uiterst tevreden met het nieuwe bed en raden een boxspring dan ook zeker aan wanneer je aan het kijken bent naar een nieuw bed.