Een duidelijk overzicht op Ziektekosten-Vergelijken.nl

ziektekosten-vergelijken2

zekurHet einde van het jaar nadert en dat betekend ook dat ik een nieuw zorgpakket uit kan kiezen. Mijn oude zorgpakket past niet meer bij mij omdat ik een vervelend blessure heb opgelopen en met mijn vorige pakket kwam ik hier niet altijd even goed mee uit. Ik heb te vaak zelf moeten betalen terwijl ik had verwacht dat dit wel in mijn pakket zat. Vergeleken met vrienden van mij heb ik het duurste pakket en er wordt bijna niks vergoed. Dit was rede genoeg voor mij om een nieuw pakket te zoeken.

Veel keuze

Omdat er zo veel keuze is en de verschillende zorgaanbieders ook weer verschillende voorwaarden hebben wist ik niet meer precies waar ik het moest zoeken. Op aanraden van een vriend van mij ben ik naar de website Ziektekosten-Vergelijken.nl gegaan. Hij had hier goede ervaringen mee omdat het een makkelijke en overzichtelijke website was en hij hier vorig jaar een heel goed pakket voor een lage prijs heeft kunnen kiezen.

menzislogoDoor mijn blessure moet ik rekening houden met de fysiotherapeut. Op de website kon ik dit allemaal heel makkelijk invullen en er werden zo suggesties gegeven. Zelfs het goedkoopste pakket dekte meer dan mijn huidige verzekering! Ik heb gelijk uitgezocht welke zorgverzekeraar het beste bij mij paste en aan de hand daarvan heb ik mijn keuze gemaakt. Ik heb heel makkelijk via de website mijn nieuwe zorgverzekering af kunnen sluiten!

Ik ga daarom volgend jaar ook weer de website Ziektekosten-Vergelijken.nl gebruiken voor het zoeken naar een zorgverzekering!